За нас

Нашата история

За първи път чух за продуктите RECLAR от моя приятелка. Тя изглеждаше страхотно за възрастта си, кожата й беше без никакви бръчки. Довери ми, че използва шпатулата RECLAR.

Тя спомена, че има опит с други марки, но силно ме разубеди от евтини китайски шпатули, които по-скоро дразнят кожата поради неподходящи накрайници. И най-важното е, че само RECLAR съдържа много важната светлинна терапия за ежедневна употреба. Тъй като рожденият ден на жена ми наближаваше, започнах да търся в интернет. Такъв подарък със сигурност би я зарадвал!

В Европа шпатулата не беше достъпна и ако я имаше, тя се предлагаше от търговците за повече от 1100 лв.  Каквото и чудо да беше, цената ми изглеждаше прекалено голяма. И така продължих да търся. Разбрах, че устройството се произвежда в Корея.

По онова време нямах представа, че Южна Корея е известна с най-добрите козметични продукти в света. Впрегнах всичките си усилия и успях да поръчам няколко уреда директно от производителя RECLAR, който тогава все още не беше официално на пазара в Европа.

Съпругата ми беше напълно очарована от подаръка. Не след дълго време започнаха да се обръщат към нас нейните приятелки, на които беше разказвала за чудесните резултати от използването на шпатулата върху кожата си. Но те не знаеха къде да купят шпатулата. И тогава си казах, че всъщност мога да помогна на всички тези жени. Започнах да преговарям с корейския производител и през 2017 г. успях да установя първото търговско сътрудничество.

Благодарение на все по-големия брой много доволни, а и зависими от шпатулата RECLAR 🙂 клиенти, сътрудничеството впоследствие прерасна в съвместна дистрибуция на продуктите RECLAR за целия Европейски съюз.

В началото се впуснах в тестване на апарата, включително и в салоните за красота, тъй като се интересувахме от експертното мнение. Козметичките не пестяха суперлативи за уреда.

Според мнозина той е по-добър даже от по-скъпите и „по-мощни“ продукти на конкуренцията.

Една от причините е висококачественият позлатен накрайник, който прави шпатулата  RECLAR максимално деликатна за ежедневна употреба, дори и за най-чувствителната кожа. Шпатулата RECLAR не само помага на клиентките с подмладяването на кожата, но решава и други проблеми като акне, черни точки по кожата и зарастване на малки белези.

След продължителни преговори с производителя, успяхме да договорим по-изгодни търговски условия. Така благодарение на много по-добрата цена уредът вече е достъпен и за домашна употреба.

От подаръка за жена ми достигнах до откриването на първия официален онлайн магазин с продукти на RECLAR в Европа.

Успях да сформирам позитивно настроен екип, с който осигуряваме дистрибуцията на всички продукти RECLAR. Освен това, вече имаме складове и сервиз в Европа, така че поръчките се изпращат обикновено в рамките на 24 часа.

Изключително се радвам, че мога да помагам на жените от цяла Европа да имат красива, сияйна и здрава кожа!

Ян Шмид

Отстъпка за първа поръчка

Въведете имейла си и получете отстъпка